Officiele ingebruikstelling 6 minuten zone Hartveilig Annen

Klik hier voor het verslag van RTV Drenthe

Verslaglegging 4 mei 2013 van RTV Drenthe over de officiele ingebruikname van de 6 minuten zone in Annen. Gerealiseerd door de werkgroep van Hartveilig Annen in samenwerking met de commissie dorpsbelangen.

Klik hier voor de opening van de 6 minuten zone in Annen

Zaterdag 4 mei was het zover, om 11:00 werd op de Brink de officiele opening van Hartveilig Annen gevierd? Respect voor de burgerhulpverleners van Annen die zich belangenloos dag en nacht hiervoor inzetten!!

Klik hier voor het volledige verslag

Afgelopen zaterdag (4mei 2013) was het zover! Het moment dat we officieel de 6 minuten zone in Annen in gebruik gaan nemen. We hebben momenteel voldoende vrijwillige burgerhulpverleners om ervoor te zorgen dat we binnen 6 minuten bij een slachtoffer met hartfalen aanwezig kunnen zijn ter ondersteuning van de professionele dienstverlening. Hierboven het volledige verslag van de opening!

Klik hier voor het radioverslag van RTV Drenthe

ANNEN - In Annen is de burgerhulpverlening Hartveilig Annen officieel begonnen. Bij Hartveilig Annen zijn 63 mensen actief, die kunnen ingrijpen zodra er in het dorp een melding komt van een persoon met hartfalen. De organisatie beschikt nu over voldoende vrijwilligers om binnen de zes minuten hulp te kunnen verlenen. Daardoor is Hartveilig Annen een waardevolle aanvulling op de professionele hulpverlening, want de ambulancedienst moet binnen een kwartier ter plekke zijn.

2014 Hartveilig Annen eindbeoordeling kern met Pit editie 2013